Mange muligheter…

Utleie

Ønsker du å prøve rulleski, eller har du glemt utstyret hjemme?

Hos Sport1 i sentrum kan du leie rulleskipakke, og lasergevær med skyteskiver. Utstyret finnes i alle størrelser, og Sport1 er selvfølgelig behjelpelige med å finne det som passer. Perfekt for deg som lurer på om rulleski kanskje er den nye hobbyen, eller som bare har lyst til å prøve noe nytt.

Priser:
Kr 1000,- for pakke med gevær, blink, matte og bukk. Prisen er for en helg.

Var det gøy? Da får du også god pris på pakker når du kjøpet eget…

Instruktør

Om du er usikker på hvordan du skal gå frem med rulleski, eller ønsker en bedre progresjon, kanskje en instruktør kan være tingen?

Learn2Ski har lang erfaring med undervisning på ski – både langrenn og rulleski – og hjelper deg mer enn gjerne med å finpusse teknikken. Ring for å bestille tid, eller for mer informasjon. Pris er kr 1000,- pr time.

Trening på fast basis foregår også gjennom Hemsedal Idrettslag, og avdelingen Hemsedal Rulleski og Skiskyting. Mer informasjon om Hemsedal Idrettslag finner du her.

Parkering

Totteskogen Rulleskianlegg har egen parkering, som også er start og sluttpunkt for sløyfene. Innkjøring via Hemsedal Skisenter – første avkjørsel til venstre etter Mølla. Følg grusveien et stykke inn så ser du parkeringen på høyre side.

Gjennomkjøring til sentrum er ikke mulig, men du kan fint gå eller rulle på ski hele veien inn.

På parkeringen vil det komme løypekart og annen nyttig informasjon om løypa og sløyfene.

Følg oss på facebook!

Da vil du motta gode tilbud og spennende nyheter fra Hemsedal Rulleski.

Gå til facebook!

Samarbeidspartnere