Grupper & foreninger

Skal du ha samling…

Totteskogen Rulleskianlegg og Hemsedal er et perfekt sted for samlinger og treninger. Det er mange muligheter for variert og god trening, både i naturen og på treningssenter. Vi kan være behjelpelige med å sette sammen en pakke med overnatting, bespisning og trening, om det er ønskelig. Den sentrale beliggenheten gjør at man fint kan ha samling uten å være avhengig av egne biler, men basere seg på busstransport til Hemsedal fra andre steder i landet. Ta kontakt for mer informasjon, eller et skreddersydd opplegg.

Vi nevner at landslaget i langrenn har brukt Hemsedal som base ved flere anledninger, og har hatt stor glede av det som tilbys!

Eller ta med de ansatte på tur?

Gjør noe annerledes, og ta med de ansatte på en opplevelse de sent glemmer! Oppholdet kan kombineres med konferanse eller kurs, og det finnes en mengde aktiviteter utover rulleski. Hemsedal er en flott base for utendørs akitivitet, og rulleski er enklere enn du tror…

Vi har både utstyr og instruktører parat for fartsfylte og spennende dager på fjellet. Vi er selvfølgelig behjelpelige med å finne overnatting, konferanselokaler og annet dere skulle trenge. Ta kontakt så finner vi en god løsning!

Send en forespørsel for gruppe & samling

E-post

Samarbeidspartnere